22 Kasım 2017 Çarşamba

Şarkîkaraağaç Meslek Yüksekokulunda Devir-Teslim Töreni

20 Ağustos 2014 Çarşamba 12:51 tarihinde eklendi | 1531 defa okundu

2013 yılı Nisan ayından bu yana Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Doç.Dr. Mehmet Faruk GÜRBÜZ, dün yapılan devir-teslim töreniyle görevini SDÜ Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ’ye devretti.

Tüm Yüksekokul personelinin katıldığı törende söz alan her iki müdür de birlik ve beraberliğin önemine dikkat çektiler. Sistemli, uyumlu bir şekilde çalışarak hep birlikte üzerimize düşen sorumlulukları alırsak Şarkîkaraağaç Meslek Yüksekokulu’nu bugün itibarıyla sahip olduğu durumdan çok daha iyi yerlere getirebiliriz diyerek sözlerine devam eden GÜLCÜ, kendisinden önce Yüksekokulumuz için çalışan tüm idarecilere ve personele teşekkür etti.

Törende Yüksekokul personeli adına Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, selefi Doç. Dr. Mehmet Faruk GÜRBÜZ’e çeşitli hediyeler, plaket ve çiçek verdi.

Ardından tüm personelle fotoğraf çektiren Doç.Dr. Mehmet Faruk GÜRBÜZ vedalaşarak yüksekokuldan ayrıldı.