22 Kasım 2017 Çarşamba

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Mesajı

18 Mart 2014 Salı 09:04 tarihinde eklendi | 1198 defa okundu

Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Faruk GÜRBÜZ' ün Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini  Anma Günü Mesajı

“Biz, bu ülkede yaşayan her canı, her insanı aziz biliyoruz. Çanakkale, sırtlarında şehit düşmüş, o meçhul askerler, nasıl omuz omuza bu ülke için, bu millet için mücadele ettiyse. nasıl kardeşçe birbirine inanmış, dayanmışsa bugün biz de birbirimize öyle inanmalı ve bağlanmalıyız. Vatanın her bir köşesinden kopup gelerek düşmanın karşısına dikilen ve 'Çanakkale geçilmez' diyerek canları pahasına bu toprakları savunan şehitlerimizin aziz hatırası, bugün de millet olma şuurumuzu canlı tutan en büyük ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Milletimizin vatanına duyduğu aşk ve sadakat şehitlerimizin aziz hatırasıyla birlikte bu topraklarda yaşamaya devam edecektir. Çanakkale ruhunu, kutlu bir emanet gibi gönüllerimizde gururla taşıyacak, yeni nesillere miras bırakacağız. Vatan topraklarını, yani kutsal emaneti devraldığımız aziz şehitlerimizi minnetle, şükranla yad ediyoruz. Allah onlardan razı olsun, mekanları cennet olsun .” ifadelerini kullandı.